torstai 5. toukokuuta 2011

Nunnan lenkkarit

Viime viikonloppuna iltapäivälehdet spekuloivat hekumallisesti nunnaksi pukeutuneesta ninja-agentista. Nunnan agenttiuden puolesta puhuivat suoran ryhdin ja pituuden lisäksi hänen jaloissaan komeilleet lenkkitossut. Myöhemmin paljastui, että nunna oli valinnut juhlakengikseen lenkkarit, koska ne olivat hänen mielestään mukavat jalassa.

Kaivoin tänään pitkästä aikaa omat lenkkarini esiin. Yhdistin tossut huolettomasti suoriin liituraitahousuihin, ja tepsuttelin menemään pitkin kaupungin katuja. Olin tyytyväinen siitä, kuinka hyviltä ja pehmoisilta ne tuntuivat jalassa pitkän talven jälkeen.

Yht'äkkiä tajusin, että mukavat jalkineeni ovat samanlaiset kuin ninjanunnalla.

Tsekkaus iltapäivälehden sivustolta paljasti epäilyni oikeaksi. Minulla on joko täysin tai lähestulkoon samanlaiset lenkkarit kuin ninjanunnalla. En tiedä, miten nunna on ihastunut reebokeihinsa; omani sain lähes iskemättöminä ilmaiseksi pari vuotta sitten järkkäämissämme vaatteenvaihtajaisissa. Ajattelin hankkia samanlaiset tilalle, kun olen kuluttanut tämän parin loppuun.

Sitäpaitsi, ninjanunnalenkkarit sopivat monen asun kanssa. Olen käyttänyt niitä niin erityylisten housujen kuin mekkojenkin kanssa onnistumatta (uskoakseni) näyttämään täysin pälliltä tai luokattoman tyylittömältä. Häissä ja muissa juhlatilaisuuksissa kipittelen mielummin hieman sirommissa kengissä.

Nunnan uniformun kanssa tuskin tulen koskaan ninjakenkiäni käyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti