sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Tirisevän kuuma menovinkki sinkkunaisille

Jos olet vastakkaisen sukupuolen huomiota tai peräti seuraa vailla, niin vietäpä viidestä kymmeneen minuuttia Sörnäisten bussipysäkillä (K-kaupan edessä) viikonloppuyönä.

Kello kahdentoista ja puoli kahden välillä pysäkillä käy sellainen senssitoiveitten, lähestymisyritysten ja salamaihastumisten suhina, ettei mitään rajaa. Viimeisen parin vuoden aikana en ole kertaakaan, siis oikeasti yhtä ainutta kertaa, astunut kyseiseltä pysäkiltä bussiin viikonloppuyönä ilman enemmän tai vähemmän kaistapäisiä ja/tai intomielisiä ehdotelmia.

Ehdotusten lisäksi joillain yksilöillä on ollut kova halu kiinnittää huomio ilman sen kummempia intentioita, mieluiten mahdollisimman luovin keinoin (esimerkiksi pamauttamalla snagaripaketilla takalistoon viatonta joukkoliikenteen käyttäjää, ryntäämällä ohi kulkiessaan spontaanisti halaamaan, näyttämällä kieltä jne.), mikä on kummallisella tavalla hyvinkin viihdyttävää, jos ei satu olemaan liian väsynyt tai muuten vain ihmisaralla tuulella. Harvemmin olen, joten otan Sörkän pysäkin meiningit huumorin ja elämänkokemuksen kannalta. Kokemus se absurdikin kokemus on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti